Hulpgoederen Azië

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulpgoederen Azië

Transport van uw hulpgoederen naar Azië

Zoekt u logistieke hulp bij het vervoeren van hulpgoederen naar een locatie in Azië? Laat dit onze missie zijn. Mission & Relief heeft vele jaren ervaring als veelzijdig expediteur en verzorgt verschillende vormen van transport van (nood)hulpgoederen. Laat ons op veilige en betrouwbare wijze uw hulpgoederen naar Azië brengen!

Wij nemen uw zorg over het vervoeren van hulpgoederen naar Azië uit handen

Wij waarderen dat u zich maatschappelijk inzet voor het verzamelen van hulpgoederen voor mensen in Azië die deze hard nodig hebben. Ook wij zetten ons hier graag voor in en doen hiervoor waar we goed in zijn, het verzorgen van hulpgoederentransport. Wij bieden al verscheidene jaren hulptransport op maat aan, waarbij wij allereerst naar uw wensen luisteren. Hierna stellen we in goed overleg een plan van aanpak op voor het transporteren van uw hulpgoederen naar Azië. Wij kunnen hierbij vele van uw zorgen uit handen nemen, denk aan het in orde maken van documentatie en het opslaan van uw voorraad in onze loods. Natuurlijk houden wij ook het transport in de gaten en stellen wij u op de hoogte van de gegarandeerde aankomst van uw hulpgoederen.

Laat ons uw transport regelen

Of u nu voor reguliere hulp of noodhulp goederen wilt versturen, wij zijn u in alle gevallen graag van dienst. Laat ons uw hulpgoederen transporteren naar Azië, Afrika of een andere bestemming wereldwijd. Door onze vele jaren ervaring kunt u vertrouwen op onze service. Neem in geval van reguliere hulp of noodhulpverlening direct telefonisch contact op via +31 (0)79 320 33 44 of vul het contactformulier op onze website in. Wij helpen u graag bij het maken van een verschil in de wereld!

 

  • Velden met een * zijn verplicht