Hulpgoederen Balkan

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulpgoederen Balkan

Hulpgoederen naar landen in de Balkan transporteren

Laat door ons het vervoer van uw hulpgoederen naar landen in de Balkan regelen. Bij Mission & Relief is het al enkele decennia lang onze missie om deze zorg van hulporganisaties uit handen te nemen. Wij dragen graag ons steentje bij aan het verbeteren van de wereld door middel van het verzorgen van transport van hulpgoederen naar bijvoorbeeld de Balkan.

Het transport van uw hulpgoederen naar de Balkan van begin tot eind geregeld

Als u kiest voor Mission & Relief wordt het volledige transport van uw hulpgoederen naar de Balkan verzorgd. Niet alleen het versturen, maar ook het inpakken, sorteren, het opslaan en de documentatie regelen wij indien gewenst. Zo is het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden, het verzamelen van alle hoognodige hulpgoederen.

Ook uw partner voor hulptransport naar andere locaties wereldwijd

Doordat wij niet alleen een vestiging in Nederland hebben, nabij de haven van Rotterdam,  maar ook in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, regelen wij de transport van hulpgoederen wereldwijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het transport van goederen naar Zuid-Amerika, maar ook het vervoeren van noodhulpgoederen naar Afrika.

Neem direct contact met ons op

Heeft u een lading aan hulpgoederen die binnenkort naar een of meerdere landen in de Balkan verstuurd moet worden? Of wilt u hulpgoederen transporteren naar een bestemming in bijvoorbeeld Azië? Neem direct contact met ons op via +31 (0)79 320 33 44 of via ons contactformulier en dan stellen we in goed overleg een plan van aanpak op maat op. 

 

  • Velden met een * zijn verplicht