Hulpgoederen Oost-Europa

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulpgoederen Oost-Europa

Hulpgoederen transporteren naar Oost-Europa

Zoekt u een betrouwbare partner voor het transporteren van hulpgoederen naar een gebied in Oost-Europa, zoals Albanië? Dan bent u bij Mission & Relief op de juiste plek. Wij verzorgen al meer dan vijfentwintig jaar hulpgoederen transport wereldwijd, zo ook naar Oost-Europa. Ontdek direct de mogelijkheden.

Uw partner voor het wereldwijd transporteren van hulpgoederen naar Oost-Europa

Mission & Relief is sinds 1993 actief met het regelen van hulptransport naar gebieden waar dit hoog nodig is, zo ook in Oost-Europa. Wij verzorgen voor verschillende hulporganisaties het complete transport, van opslag tot documentatie en de aankomst van de hulpgoederen. Enkele jaren na de oprichting van Mission & Relief zijn er vestigingen geopend in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Dit maakt het mogelijk om ook vanuit andere continenten hulpgoederen naar Oost-Europa te transporteren. Zo ziet u, zijn wij dé partner voor hulpgoederentransport wereldwijd!

Neem contact op voor advies op maat

Wilt u hulpgoederen vervoeren naar een bestemming in Oost-Europa? Dan zijn wij uw gespecialiseerde partner. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen vervolgens voor een gegarandeerde aankomst van uw hulpgoederen op bestemming. Aangezien wij wereldwijd transport regelen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld hulpgoederentransport naar Zuid-Amerika en Azië. Ook bij transport van goederen naar ontwikkelingslanden helpen wij u al te graag. Neem contact met ons op via +31 (0)79 320 33 44 of vul ons contactformulier  in voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

  • Velden met een * zijn verplicht