Hulpgoederen vervoeren

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulpgoederen vervoeren

Bent u op zoek naar een organisatie die gespecialiseerd is in hulpgoederen vervoeren? Neem dan contact op met Mission & Relief. Wij beschikken over genoeg kennis en ervaring met het verzenden van goederen voor (nood)hulpverlening en kunnen op basis daarvan u van degelijk advies over hulptransport voorzien. Ook organiseren wij hulptransporten voor zowel grote als kleinere zendingen.

Hulpgoederen vervoeren? Mission & Relief uw specialist

Bij Mission & Relief kunt u terecht voor hulp bij het vervoeren van hulpgoederen. Hulptransport op maat is wat wij u kunnen bieden, maar wat houdt dit eigenlijk in? Wij luisteren eerst naar uw wensen ten aanzien van het transport en geven u op basis daarvan advies, waarbij wij rekening houden met uw eigen mogelijkheden, de mogelijkheden van de ontvanger en de praktische uitvoering van het vervoeren van de hulpgoederen. Omdat wij over jarenlange ervaring beschikken en concurrerende tarieven aanhouden, zijn wij een interessante en vooral betrouwbare partner voor u. U, als hulporganisatie, optimaal ondersteunen bij hulptransport en logistiek is ons streven, al sinds de oprichting van onze organisatie in 1993.

Documenten voor export en import

Mission & Relief biedt ook de mogelijkheid om documenten die voor het vervoeren van hulpgoederen nodig zijn te regelen. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar +31 (0)79 320 33 44.

 

  • Velden met een * zijn verplicht