Hulpgoederen vluchtelingen

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulpgoederen vluchtelingen

Heeft u hulp nodig met het verzenden van hulpgoederen naar vluchtelingen, dan is Mission & Relief uw betrouwbare partner voor het vervoer. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de verzending van goederen voor hulpverlening en beschikken dan ook over ruime kennis. Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben binnen ons vakgebied kunnen wij u garanderen dat uw hulpgoederen goed aankomen bij de personen voor wie ze bestemd zijn, bijvoorbeeld vluchtelingen.

Uw hulpgoederen op de juiste locatie geleverd bij vluchtelingen die het nodig hebben

Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben binnen onze branche zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van het vervoeren van uw hulpgoederen naar plaatsen waar bijvoorbeeld vluchtelingen het hard nodig hebben. Wij luisteren naar uw wensen en behoeftes ten aanzien van het transport en aan de hand van uw ideeën geven wij u advies op maat. Sinds onze oprichting in 1993 streven wij ernaar om hulporganisaties optimaal te ondersteunen bij hun logistieke problemen. Wij nemen dit graag voor u uit handen!

Wij adviseren u graag

Wij helpen en adviseren u graag met uw vraagstukken, wensen en behoeftes. Zo vertellen wij u over de diverse mogelijkheden van het vervoeren van hulpgoederen naar locaties met vluchtelingen. De deskundige medewerkers van Mission & Relief helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)79 320 33 44.

 

  • Velden met een * zijn verplicht