Hulpgoederen

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulpgoederen

Wereldwijde hulpgoederentransport door Mission & Relief

Mission & Relief is een veelzijdig expediteur die gespecialiseerd is in het wereldwijd transporteren van hulpgoederen. Wij ondersteunen internationale hulporganisaties met hulptransporten voor humanitaire hulp. Heeft u ondersteuning nodig bij het vervoeren van hulpgoederen naar bijvoorbeeld Oost-Europa of Azië? Dan kiest u voor een betrouwbare partner als Mission & Relief. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Zo staan wij graag voor u klaar en helpen wij u zo nodig met advies op maat aan de hand van uw wensen en behoeftes.

Hulptransporten van hulpgoederen bij humanitaire hulp

Het begeleiden van hulptransporten voor humanitaire hulp doet Mission & Relief tegen aantrekkelijke tarieven. Wij hebben verschillende mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in wegtransport, luchttransport en transport over zee. Zodoende kunt u bij ons terecht voor het vervoeren van hulpgoederen naar bestemmingen over de hele wereld. Voor wereldwijde hulpgoederentransport schakelt u Mission & Relief in. Wij zijn uw betrouwbare partner!

Hulpgoederen snel en efficiënt vervoeren

Als specialist in wereldwijde hulpgoederentransport kunnen wij hulpgoederen voor iedere organisatie snel en efficiënt vervoeren naar de plaats van bestemming. De hulptransporten voor humanitaire hulp worden door Mission & Relief volledig op maat uitgevoerd. Neem bij interesse in onze dienstverlening contact met ons op via +31 (0)79 320 33 44.

 

  • Velden met een * zijn verplicht