Hulpgoederentransport

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulpgoederentransport

Heeft u hulp nodig bij het regelen van een hulpgoederentransport? Mission & Relief is uw partner. Onze organisatie is een specialist op het gebied van het verzenden van goederen voor (nood)hulpverlening en heeft als doel om hulporganisaties te ondersteunen bij het regelen van zaken omtrent transport en logistiek. Dankzij onze deskundigheid, jarenlange ervaring en concurrerende prijzen zijn wij een betrouwbare en aantrekkelijke partner.

Hulp en advies bij hulpgoederentransport

Mission & Relief helpt u graag bij het regelen van zaken omtrent hulpgoederentransport. Zo bieden wij hulptransport op maat aan, wat inhoudt dat wij luisteren naar uw wensen en alle mogelijkheden ten aanzien van de uitvoering van het hulpgoederentransport met u bespreken. Ook geven wij u graag advies over de lading en kunnen wij de benodigde import- en exportdocumenten voor u verzorgen. Heeft u een bemiddelaar nodig? Mission & Relief kan ook tussen organisaties bemiddelen, bij vraag en aanbod van materialen en hulpgoederen. Dankzij onze internationale contacten kunnen wij organisaties met elkaar in contact brengen.

Uitgebreide dienstverlening

U merkt het misschien al, de dienstverlening ten aanzien van hulpgoederentransport van Mission & Relief is zeer uitgebreid. Heeft u interesse in onze diensten en wilt u weten hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet even te bellen naar +31 (0)79 320 33 44. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen doen.

 

  • Velden met een * zijn verplicht