Hulptransporten

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 

R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulptransporten

Voor advies over het uitvoeren van hulptransporten benadert u het best Mission & Relief. Sinds 1993 ondersteunen wij hulporganisaties op het gebied van hulptransporten en logistiek. Zo verzorgen wij onder meer de juiste documenten, die nodig zijn voor de afhandeling bij de douane in het land van bestemming. Echter, onze dienstverlening omvat veel meer dan dat alleen.

Ondersteuning van hulptransporten door deskundige organisatie

De dienstverlening die Mission & Relief biedt, is zeer uitgebreid. Niet alleen ondersteunen wij hulporganisaties met hun hulptransporten, door de benodigde papieren te verzorgen, ook kunnen wij tussen organisaties bemiddelen bij vraag en aanbod van hulpgoederen en andere materialen. Wij hebben immers veel internationale contacten en kunnen precies zien welke organisaties elkaar nodig hebben. Wij brengen ze graag met elkaar in contact. Daarnaast kunnen wij ook hulpgoederen tijdelijk opslaan. Zelf op grote schaal goederen inkopen en deze voordelig verkopen doen wij ook, evenals het organiseren van hulptransporten. Doordat wij een heel diverse dienstverlening aanbieden, kunnen wij hulporganisaties ook op diverse vlakken van dienst zijn.

Advies nodig bij hulptransporten

Heeft u als hulporganisatie hulp nodig bij het organiseren van hulptransporten? Of kunt u wel wat advies gebruiken betreffende een bepaald aspect? Mission & Relief helpt u graag waar nodig. U kunt onze deskundige medewerkers bereiken via het telefoonnummer +31(0)79-3203344.

 

  • Velden met een * zijn verplicht