Humanitaire hulp

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 

R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Humanitaire hulp

Mission & Relief ondersteunt sinds 1993 humanitaire hulp organisaties bij het organiseren van transporten van hulpgoederen. Of het nu gaat om het regelen van de benodigde papieren, een vlotte afhandeling bij de douane in het land van bestemming of om het bemiddelen tussen twee partijen over de vraag en aanbod van goederen. Mission & Relief beschikt over genoeg kennis en ervaring om bij ieder aspect van het transport een helpende hand te bieden.

Advies bij transport van goederen van humanitaire hulp organisaties

Mission & Relief biedt een zeer uiteenlopende dienstverlening aan humanitaire hulp organisaties. Zo leveren wij onder andere hulptransport op maat aan. Dit houdt in dat wij een organisatie een geschikt transport kunnen voorstellen waarbij rekening gehouden wordt met de wensen en mogelijkheden van de hulporganisatie, de mogelijkheden van de ontvanger van de goederen en de praktische uitvoering van het hulptransport. Ook bieden wij de mogelijkheid om hulpgoederen voor een korte of langere periode op te slaan in onze moderne douaneloods. Deze is gelegen in Zevenhuizen, nabij Rotterdam. In deze loods kunnen wij goederen ook voor u sorteren, inpakken of herverpakken en dat alles onder toeziend oog van de douane.

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u weten wat Mission & Relief voor humanitaire hulp organisaties kan betekenen? Bel dan gerust even naar +31 (0)79 320 33 44. Dan bespreken we samen met u de mogelijkheden.

 

  • Velden met een * zijn verplicht