Luchtvervoer hulpgoederen

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Luchtvervoer hulpgoederen

Bij het organiseren van luchtvervoer van hulpgoederen komt heel wat kijken. Er zijn veel zaken omtrent het vervoer die tot in de details goed geregeld moeten worden om het transport goed te laten verlopen. Kunt u als hulporganisatie wel wat advies gebruiken voor hoe u het luchtvervoer van hulpgoederen in goede banen kunt lijden? Neem dan contact op met Mission & Relief.

Luchtvervoer hulpgoederen: dienstverlening sinds 1993

Mission & Relief werd in 1993 met als doel hulporganisaties te ondersteunen bij het organiseren van transporten van hulpgoederen. Zo bieden wij transport op maat aan, waarbij wij een geschikte transportmethode voorstellen die zowel de hulporganisatie als de ontvanger van de hulpgoederen het meest schikt. In eerste instantie betroffen de meeste opdrachten wegtransport naar Oost-Europa, maar later zijn deze uitgebreid naar luchtvervoer en zeevervoer van hulpgoederen. Binnen onze organisatie zijn er teams ontstaan die zich op deze typen transport gericht hebben, zodat wij hulporganisaties nog beter van dienst kunnen zijn.

Opslag van goederen ook mogelijk

Wilt u hulpgoederen met behulp van luchtvervoer verzenden, maar dienen deze eerst nog gesorteerd en ingepakt te worden? Dan kunt u gebruikmaken van de opslagloods van Mission & Relief, welke staat in Zevenhuizen. U kunt uw goederen voor korte of lange tijd in deze douaneloods laten staan, maar wij kunnen deze ook voor u sorteren, inpakken of zelfs herverpakken als dat nodig is. Wilt u weten hoe Mission & Relief u van dienst kan zijn? Bel dan gerust even naar +31 (0)79 320 33 44.

 

  • Velden met een * zijn verplicht