Medische goederen

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 

R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Medische goederen

Mission & Relief heeft ook diverse soorten medische goederen binnen het assortiment. Wij bieden verschillende soorten apparatuur aan ten behoeve van hulpverlening. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de verzending van goederen voor hulpverlening. Echter bieden we sinds kort ook medische goederen aan naast onze diensten. Wij vinden hygiënische en kwalitatieve producten belangrijk, zo ook op plekken waar het hard nodig is.

Medische goederen kunt u ook aanschaffen bij Mission & Relief

Wij hebben een wisselend aanbod van medische goederen, zo krijgen wij steeds verschillende soorten producten binnen ons assortiment aangeboden. Wij hanteren een scherpe prijs, maar de producten die wij in de verkoop hebben staan zijn van hoogwaardige kwaliteit. Net als de diensten die wij aanbieden, worden de producten die bij ons in de verkoop staan met zorg uitgekozen. Zo worden alleen producten met de hoogste kwaliteit uitgevoerd en verkocht.

Kunnen wij u helpen met specifieke vragen

Heeft u andere vragen over de medische goederen die wij binnen onze organisatie verkopen? Door een wisselend assortiment is het verstandig om ons eerst te bellen, dit kan via het telefoonnummer: +31 (0)79 320 33 44. Wij staan u graag te woord en vertellen u over de specificaties en de diverse mogelijkheden van het product. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en tevens kennis en kunde in pacht.

 

  • Velden met een * zijn verplicht