Mission & Relief Logistics BV bestaat 25 jaar.

Wij zijn er erg trots op dit jubileum te mogen vieren.

31 Mei 2020 is het exact 25 jaar geleden dat Dhr. Kees Klaassen Mission & Relief officieel heeft geregistreerd. Hij is alleen begonnen en vrij snel daarna volgende de eerste medewerk(st)ers. In 2005 is Dhr. Klaassen met pensioen gegaan en heb ik, Michel Stolk, samen met mijn voormalige partner Mission & Relief, van hem overgenomen.
In de afgelopen 25 jaar mocht Mission & Relief uitgroeien naar een belangrijke speler op het gebied van transporten van hulpgoederen wereldwijd. Ondertussen staan we bekend als een logistieke partner met een praktische kijk op het vervoer van hulpgoederen over zee, land en via de lucht. Tevens organiseren we de export en import van de goederen, op en overslag en bemiddeling van allerlei goederen gerelateerd aan de hulpverleningswereld en ontwikkelingshulp.

Vijfentwintig jaar is een lange periode met heel veel herinneringen en natuurlijk ook de ups en downs die ieder bedrijf door maakt. Maar terugkijkend zijn we vooral blij met en dankbaar voor het vertrouwen dat klanten ons altijd geschonken hebben. Eerst door de klanten van het eerste uur en daarna door alle organisaties en bedrijven die volgden. Waar we vooral dankbaar voor zijn is het feit dat het merendeel van onze klanten ons in de loop der jaren trouw zijn gebleven. Zonder onze klanten was het bedrijf niet succesvol geweest. Ikzelf, maar ook de medewerkers van ons bedrijf realiseren zich dat we dit jubileum niet alleen aan onszelf te danken hebben maar dat we rijkelijk zijn gezegend door onze goede trouwe Heer.
Maar natuurlijk willen we ook alle medewerkers, die zich elke dag inzetten voor ons bedrijf of zich in het verleden ingezet hebben, bedanken.
Zonder jullie inzet was Mission & Relief niet geweest wat het nu is
Natuurlijk wilde wij ons 25 jarig jubileum vieren maar helaas door het corona virus hebben we dit moeten uitstellen. Aan de andere kant is het eigenlijk niet alleen feest op 31 Mei 2020, maar hebben we te maken met een jubileumjaar.  Wij hopen dan ook in de nabije toekomst het 25-jarige jubileum alsnog te kunnen vieren met de familie, het personeel en onze klanten en relaties.

Nogmaals wil ik een ieder die de afgelopen 25 Jaar met en voor Mission & Relief heeft gewerkt bedanken voor hun tijd, energie en loyaliteit.