Mission & Relief

Logistieke hulp, onze missie
Neem contact opBekijk onze aanbiedingen

Choose your country

netherlands-icon

Netherlands

United Kingdom

USA / Canada

Germany

Wereldwijde hulpgoederentransport door Mission & Relief

Mission & Relief is een veelzijdig expediteur die gespecialiseerd is in wereldwijde hulpgoederentransport. Wij ondersteunen internationale hulporganisaties met hulptransporten voor humanitaire hulp. Heeft u ondersteuning nodig bij het vervoeren van hulpgoederen naar bijvoorbeeld Oost-Europa of Azië? Dan kiest u voor een betrouwbare partner als Mission & Relief. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Hulptransporten bij humanitaire hulp

Het begeleiden van hulptransporten voor humanitaire hulp doet Mission & Relief tegen aantrekkelijke tarieven. Wij hebben verschillende mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in wegtransport, luchttransport en transport over zee. Zodoende kunt u bij ons terecht voor het vervoeren van hulpgoederen naar bestemmingen over de hele wereld. Voor wereldwijde hulpgoederentransport schakelt u Mission & Relief in.

Hulpgoederen snel en efficiënt vervoeren

Als specialist in wereldwijde hulpgoederentransport kunnen wij hulpgoederen voor iedere organisatie snel en efficiënt vervoeren naar de plaats van bestemming. De hulptransporten voor humanitaire hulp worden door Mission & Relief volledig op maat uitgevoerd.

Offerte aanvragen