Non profit organisaties

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 

R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Non profit organisaties

Non-profit organisaties en bedrijven maken gebruik van de logistieke diensten van Mission & Relief, wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het transporteren van diverse soorten goederen naar locaties of plaatsen waar hulp nodig is. Zodoende werken we veel samen met non-profit organisaties en bedrijven. Wij worden dan ook voor veel logistieke vraagstukken ingeschakeld. Sinds 1993 hebben wij naam gemaakt op het gebied van zowel weg, zee- en luchtvaart.

Ook non-Profit bedrijven en organisaties vinden Mission & Relief

Mission & Relief ondersteunt non-profit bedrijven en organisaties met de nodige hulp die zij nodig hebben, op het gebied van het transporteren van hulpmiddelen in diverse getroffen gebieden waar hulp nodig is. Tevens kunnen wij ook uw import- en exportdocumenten regelen, dit zorgt voor een vlotte doorgang bij de douane van de plaats van bestemming. Daarnaast hebben wij ook een douaneloods ter beschikking, hier kunt u uw goederen tijdelijk opslaan. Maar u kunt er ook voor kiezen om hier uw pakketten opnieuw te sorteren, inpakken of herverpakken.

Advies op maat

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden als een van de diverse non-profit organisaties of bedrijven binnen Nederland? Dan bent u altijd vrij om ons te bellen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)79 320 33 44. Wij helpen u graag met advies op maat aan de hand van uw wensen en behoeftes.

 

  • Velden met een * zijn verplicht