Noodhulp

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 

R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Noodhulp

Mission & Relief is een bedrijf dat organisaties ondersteunt die noodhulp en de daarbij horende coördinatie aanbieden. Wij zorgen er specifiek voor dat wij deze organisaties ondersteunen op het gebied van het regelen van zaken die in lijn staan met het vervoeren van hulpgoederen en de zaken die daarbij horen. Zo is Mission & Relief uw ideale partner op het gebied uw logistieke problemen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen onze markt en tevens verzorgen we desgewenst advies op maat. Dit in combinatie met onze concurrerende tarieven, maakt ons uw ideale partner.

Wij helpen bij uw noodhulp en de bijbehorende coördinatie

U kunt Mission & Relief een veelzijdige expediteur noemen, dit doordat wij een divers en groot scala aan diensten hebben. Verschillende organisaties die werkzaam zijn binnen de noodhulp en de coördinatie hiervan komen bij ons terecht. Voor deze klanten regelen wij onder andere:

  • Het regelen van import- en exportdocumenten, hierdoor bent u gegarandeerd van snelle afhandeling bij de douane;
  • Wij kunnen u ook voorzien van een opslagruimte voor de goederen die verzonden moeten worden, desgewenst kunnen wij uw goederen hier zelfs sorteren en (her)inpakken;
  • Daarnaast kunnen wij ook optreden als bemiddelaar.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen uw organisatie, werkzaam in de noodhulp en de daarbij behorende coördinatie graag met uw vragen of andere onduidelijkheden. Wij kunnen u advies op maat geven aan de hand van uw eigen wensen en behoeftes. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)79 320 33 44.

 

  • Velden met een * zijn verplicht