Noodhulp

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Noodhulp

Mission & Relief is een bedrijf dat organisaties ondersteunt die wereldwijd noodhulp en de daarbij horende coördinatie op locatie verzorgen. Om specifiek te zijn, ondersteunen wij deze organisaties op het gebied van transport van noodhulpmiddelen. Daarbij nemen wij alle zaken omtrent het transport van deze middelen voor noodhulp tot onze verantwoordelijkheid en gaan wij dus verder dan alleen het versturen van de middelen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen onze markt en zijn daarom in staat om snel te handelen tegen een scherp tarief.

Wij helpen bij uw noodhulp en de bijbehorende coördinatie

Ons bedrijf kan met recht een veelzijdige expediteur genoemd worden, doordat wij een divers scala aan diensten aanbieden. Verschillende organisaties die werkzaam zijn binnen de noodhulp en ook de coördinatie daarvan op locatie verzorgen, geven het vertrouwen over het transport aan ons uit handen. Voor deze organisaties regelen wij onder andere:

  • Import- en exportdocumenten, hierdoor bent u gegarandeerd van snelle afhandeling bij de douane.
  • Opslagruimte, hier slaan wij uw goederen op en sorteren en (her)inpakken deze indien gewenst.
  • Bemiddeling tussen verzendpartij en ontvangstpartij.

Wij zijn u van dienst op locaties wereldwijd

Hulp kan onverwacht nodig zijn op locaties wereldwijd. Doordat wij zowel in Nederland als in de Verenigde Staten én het Verenigd Koninkrijk een vestiging hebben, zijn wij in staat om u overal ter wereld bij uw noodhulp te helpen door middel van transport van bijvoorbeeld medische goederen. Wij verzorgen transport van hulpgoederen naar landen in Oost-Europa, tot aan landen in Afrika en alles daartussen.

Laat ons uw hulpmiddelen versturen

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van noodhulp en coördinatie aan uw project kunnen bijdragen? Wij helpen uw organisatie graag bij het beantwoorden van eventuele vragen. U neemt voor informatie over noodhulp het beste telefonisch contact met ons op via +31 (0)79 320 33 44. Bij minder spoedige vragen kunt u tevens ons contactformulier invullen.

 

  • Velden met een * zijn verplicht