Noodhulpgoederen

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Noodhulpgoederen

Heeft u als hulporganisatie ondersteuning of advies nodig bij het vervoeren van noodhulpgoederen? Neem dan eens contact op met Mission & Relief. Onze organisatie werd in 1993 opgericht met als doel humanitaire hulporganisaties te ondersteunen bij het vervoeren van noodhulpgoederen en het regelen van alle logistieke zaken die bij een transport komen kijken. Onze dienstverlening is veelzijdig, waardoor wij u op verschillende vlakken optimaal van dienst kunnen zijn.

Transport van hulpgoederen: de ondersteuning die u nodig heeft

Mission & Relief biedt hulporganisaties de ondersteuning die zij nodig hebben bij het vervoeren van noodhulpgoederen. Bij ons maakt het niet uit of het transport via de weg, de lucht of de zee vervoerd wordt, onze specialisten beschikken over ieder soort transport een degelijke kennis. Wij kunnen voor u de benodigde import- en exportdocumenten regelen, zodat de afhandeling bij de douane in het land van bestemming vlot verloopt. Ook kunnen wij bemiddelen tussen u en andere organisatie als het om de vraag en aanbod van goederen gaat. Dienen de noodhulpgoederen tijdelijk ergens opgeslagen te worden, maar beschikt uw organisatie niet over genoeg ruimte? Dan biedt Mission & Relief de mogelijkheid om gebruik te maken van onze douaneloods in Zevenhuizen.

Interesse in dienstverlening

Heeft u interesse in onze zeer diverse dienstverlening? Dan horen wij natuurlijk graag van u. U kunt telefonisch contact opnemen met de medewerkers van Mission & Relief door te bellen naar +31 (0)79 320 33 44.

 

  • Velden met een * zijn verplicht