Noodhulpverlening

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Noodhulpverlening

Mission & Relief ondersteunt organisaties die noodhulpverlening bieden. In het bijzonder ondersteunen wij deze organisaties bij het regelen van zaken omtrent het vervoeren van hulpgoederen. Mission & Relief is de ideale partner. Wij beschikken over een jarenlange ervaring, hanteren concurrerende tarieven en kunnen voor een transport op maat zorgen. Wij houden rekening met uw wensen en mogelijkheden en bieden u op basis daarvan een geschikt transport aan.

Veelzijdige hulpverlening bieden aan organisaties voor noodhulpverlening

Mission & Relief is een veelzijdig expediteur te noemen. Onze dienstverlening is namelijk zeer divers. Organisaties voor noodhulpverlening kunnen bij ons terecht voor het regelen van import- en exportdocumenten die nodig zijn voor een vlotte afhandeling bij de douane. Heeft u echter opslagruimte nodig voor de goederen die verzonden moeten worden? Dan bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze douaneloods in Zevenhuizen. Indien gewenst kunnen wij uw medische of andere hulpgoederen hier zelfs sorteren en (her)inpakken. Ook kunnen wij optreden als bemiddelaar tussen organisaties bij de vraag en aanbod van goederen.

U de beste dienstverlening bieden

Voor welke dienstverlening u ook kiest, Mission & Relief doet er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen en het transport van uw goederen bestemd voor noodhulpverlening zo goed mogelijk te laten verlopen. Of u nu transport wilt naar Oost-Europa of de andere kant van de wereld, op onze expertise kunt u rekenen. Wilt u weten wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Aarzel dan niet vrijblijvend contact met ons op te nemen, door te bellen naar +31 (0)79 320 33 44 of ons contactformulier in te vullen.

 

  • Velden met een * zijn verplicht