Noodvoorraad

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 

R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Noodvoorraad

Heeft u een noodvoorraad aan goederen die naar het buitenland verzonden moet worden, maar tot die tijd opgeslagen dienen te worden? Ontbreekt u echter de ruimte om deze goederen op te slaan? Mission & Relief biedt een oplossing. Wij beschikken over een douaneloods in Zevenhuizen, gelegen in de buurt van Rotterdam. Wij bieden hulporganisaties de mogelijkheid om hun goederen hier tijdelijk op te slaan voordat deze naar het land van bestemming verzonden worden.

Noodvoorraad opslaan, sorteren en inpakken

Mission & Relief werd in 1993 opgericht met als doel humanitaire hulporganisaties te ondersteunen bij het vervoeren van goederen bestemd voor noodhulpverlening. In eerste instantie betrof het transport enkel nog goederen die via de weg naar West-Europa werden vervoerd, maar door de jaren heen breidde dat uit naar het transport van goederen via de lucht of over zee en ook naar landen in Afrika en het Midden-Oosten. Hulporganisaties kunnen bij ons terecht voor het inwinnen van advies voor hoe zij het transport van goederen het best kunnen organiseren. Ook hebben wij een douaneloods ter beschikking waar de noodvoorraad van goederen tijdelijk opgeslagen kan worden. In deze loods kunnen wij de goederen ook voor u sorteren, inpakken of herverpakken, indien dat nodig is.

Voordelige oplossing

Blijkt bij de opslag van uw noodvoorraad dat de voorraad van een andere hulporganisatie naar dezelfde bestemming verzonden moet worden, dan kunnen de kosten voor het transport lager uitvallen. Gebruikmaken van onze douaneloods kan dus voordelige gevolgen hebben. Wilt u gebruikmaken van de opslagloods van Mission & Relief? Dan horen wij graag van u. U kunt ons bereiken via het nummer +31(0)79-3203344.

 

  • Velden met een * zijn verplicht