Hulporganisaties voor ontwikkelingslanden

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulporganisaties ontwikkelingslanden

Hulporganisaties voor ontwikkelingslanden logistiek bijstaan, dat is onze taak. Voor het transport van uw hulpgoederen naar ontwikkelingslanden schakelt u Mission & Relief uit Zevenhuizen, in de buurt van Rotterdam, in. Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het verzenden van goederen naar ontwikkelingslanden voor hulporganisaties. Ons doel is dan ook om hulporganisaties te ondersteunen bij het regelen van zaken omtrent logistiek. Dit nemen wij graag uit handen zodat onze klanten zichzelf bezig kunnen houden met hun corebusiness. Dankzij onze deskundigheid en de ervaring die wij al jaren hebben binnen de markt waarin wij werkzaam zijn, gecombineerd met onze concurrerende prijzen, zijn wij uw betrouwbare partner!

Wij helpen verschillende hulporganisaties met transport naar ontwikkelingslanden

Ons bedrijf Mission & Relief helpt u bij het transport van uw hulpgoederen naar ontwikkelingslande., Allereerst bieden wij advies op maat. Dit houdt in dat wij luisteren naar uw wensen en behoeftes, om vervolgens samen met u te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Hierin wordt ook besproken hoe we de uitvoer van uw transport naar de gewenste ontwikkelingslanden gaan aankleden. Dit kunnen wij doen via:

  • De weg
  • Ter zee
  • Vliegverkeer

Dankzij onze inzet kunnen allerlei hulporganisaties echt het verschil maken in ontwikkelingslanden. Van Zuid-Amerika tot Afrika, op ons kunt u rekenen! 

Informeer vandaag nog naar onze mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aan hulporganisaties kunnen aanbieden ten aanzien van transport naar ontwikkelingslanden? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. U kunt ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer +31 (0)79 320 33 44.

 

  • Velden met een * zijn verplicht