Transport ontwikkelingslanden

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Transport ontwikkelingslanden

Voor het transport van uw hulpgoederen naar ontwikkelingslanden schakelt u Mission & Relief in. Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van het verzenden van goederen voor hulpverleningsorganisaties. Ons doel is dan ook om hulporganisatie te ondersteunen bij het regelen van zaken omtrent logistiek. Dit nemen wij graag uit handen zodat onze klanten zichzelf bezig kunnen houden met hun corebusiness. Dankzij onze deskundigheid en de ervaring die wij al jaren hebben binnen de markt waarin wij werkzaam zijn, gecombineerd met onze concurrerende prijzen zijn wij uw betrouwbare partner!

Wij helpen u bij het transport naar ontwikkelingslanden

Mission & Relief helpt u bij het transport van uw hulpgoederen naar ontwikkelingslanden, zo bieden wij advies op maat. Dit houdt in dat wij luisteren naar uw wensen en behoeftes, om vervolgens samen met u te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Hierin wordt ook besproken hoe we de uitvoer van uw transport naar de u gewenste ontwikkelingslanden gaan aankleden. Dit kunnen wij doen via:

  • De weg;
  • Ter zee;
  • Maar ook via vliegverkeer kunnen wij ook diverse producten leveren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden ten aanzien van transport naar ontwikkelingslanden. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden, u kunt ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)79 320 33 44.

 

  • Velden met een * zijn verplicht