Reken op onze expertise om medische verbruiksartikelen te vervoeren naar verschillende ontwikkelingslanden. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk een goede hygiëne en kwalitatieve zorg is voor het welzijn van bevolkingsgroepen. Voor het transport van zowel medische artikelen als apparatuur staan we u met veel plezier bij. Mission & Relief uit Zevenhuizen, ons bedrijf in de buurt van Rotterdam, doet er alles aan om uw visie als hulporganisatie tot een goed einde te brengen.

Welke medische verbruiksartikelen kiest u?

Iedereen heeft recht op medische zorg en hygiëne, toch? Dat is exact de reden waarom we de prijzen van onze artikelen zo laag mogelijk houden voor elke hulporganisatie. Wij beschikken regelmatig over medische verbruiksartikelen en revalidatiemateriaal zoals Po-stoelen, brancards, behandeltafels en dergelijke. Uiteraard rekent u op kwaliteit, de producten in ons aanbod worden namelijk met veel zorg en oog voor detail uitgekozen. Wilt u graag een bepaald item transporteren naar het Balkangebied, Afrika, Azië of Zuid-Amerika? Onze organisatie Mission & Relief helpt u bij uw missie om hulpgoederen veilig naar hun bestemming te vervoeren.

Contacteer ons bij interesse

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan medische verbruiksartikelen? Contacteer ons gerust bij interesse. Wij vertellen u graag meer over wat we kunnen betekenen voor uw hulporganisatie voor ontwikkelingslanden. Vul het online contactformulier in of bel even naar het nummer +31 (0)79 320 33 44.