Hulporganisaties Nederland

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulporganisaties Nederland

Mission & Relief is de betrouwbare partner voor de logistieke problemen van diverse hulporganisaties in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verzending van goederen voor hulpverlening. Door onze expertise en de logistieke kennis die wij hebben opgedaan binnen de markt kloppen veel hulporganisaties binnen Nederland bij ons aan om diverse hulpverlenende spullen te vervoeren over de hele wereld. Dankzij onze vakkundige medewerkers bent u gegarandeerd dat wij u goede service en kwaliteit aanbieden met betrekking tot uw dienst.

Hulporganisaties in Nederland maken gebruik van de diensten van Mission & Relief

Bij ons maakt het niet uit wat voor soort vervoer hulporganisaties in Nederland nodig hebben, wij kunnen u voorzien van diverse logistieke hulpverlening, denk hierbij bijvoorbeeld:

  • Door de lucht;
  • Over zee;
  • Over de weg.

Daarnaast kunnen wij u ook voorzien in de nodige import- en exportdocument, dit kunnen wij voor u uit handen nemen. Zo wordt er gezorgd dat bij de douane in het land van bestemming alles vlot verloopt. Wij regelen transport naar locaties wereldwijd, zoals bijvoorbeeld naar landen in de Balkan maar ook transport voor noodhulp in bijvoorbeeld Afrika.

Benieuwd naar onze dienstverlening?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Veel hulporganisaties in Nederland gingen u voor! U kunt gemakkelijk telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31 (0)79 320 33 44 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers helpen u graag!

 

  • Velden met een * zijn verplicht