Hulporganisaties Nederland

Logistieke hulp,
Onze missie

Wereldwijd

 
R

Betrouwbaar

 

Klantvriendelijk

 

Onze aanbiedingen

Wij hebben verschillende aanbiedingen in ons assortiment.

Bekijk ze nu!

Home » Hulporganisaties Nederland

Mission & Relief is de betrouwbare partner voor de logistieke problemen van diverse hulporganisaties in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verzending van goederen voor hulpverlening. Door onze expertise en de logistieke kennis die wij hebben opgedaan binnen de markt kloppen veel hulporganisaties binnen Nederland bij ons aan om diverse hulpverlenende spullen te vervoeren over de hele wereld. Dankzij onze vakkundige medewerkers zijn alle hulpverlenende organisaties die ons inschakelen gegarandeerd van goede service en kwaliteit.

Hulporganisaties in Nederland maken gebruik van onze diensten

Bij ons maakt het niet uit wat voor soort vervoer hulporganisaties in Nederland nodig hebben, wij voorzien u van diverse logistieke hulpverlening, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Door de lucht
  • Over zee
  • Over de weg

Daarnaast voorzien wij hulpverlenende organisaties in de nodige import- en exportdocumenten. Wij nemen alle administratieve zaken uit handen. Zo wordt er gezorgd dat bij de douane in het land van bestemming alles vlot verloopt. Mission & Relief uit Zevenhuizen, in de buurt van Rotterdam, regelt transport naar locaties wereldwijd. Denk bijvoorbeeld aan landen in de Balkan, maar ook transport voor humanitaire noodhulp in bijvoorbeeld Afrika of Azië.

Benieuwd naar onze dienstverlening voor hulpverlenende organisaties? Contacteer ons!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Veel hulporganisaties in Nederland gingen u voor! U neemt gemakkelijk telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)79 320 33 44 of vul ons contactformulier in om van start te gaan. Onze medewerkers helpen u en uw hulpverlenende organisaties graag verder!

 

  • Velden met een * zijn verplicht